KONKURS ZA IZBOR VODITELJA ZIMSKE ŠKOLE SPORTA

SporArtKONKURS ZA IZBOR VODITELJA ZIMSKE ŠKOLE SPORTA

2 (dva) izvršioca

Opis posla:

U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu - "ReLOaD", koji finansira Evropska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), Udruženje za pomoć i razvoj HAJDE implementira projekat „SPORT ART“ Pale, RS, BiH. Jedna od projektnih aktivnosti je organizovanje petodnevne zimske škole sporta za osnovce iz svih paljanskih škola i djecu i omladinu sa poteškoćama u razvoju (ukupno 50 djece). U toku tih 5 dana djeca će se upoznati sa skijaškim sporstkim disciplinama kojim se potencijalno mogu baviti i ispitati svoje sklonosti za zimski sport.

 

Shodno navedenom, potrebna nam je dinamična i prijatna osoba koja je odgovorna i posvećena radu sa djecom uzrasta od 13 do 15 godina. Škola zimskog sporta će se odvijati na teritoriji opštine Pale u toku mjeseca januara 2019. godine, odnosno tokom zimskog raspusta, školske 2018/2019 godine. Za djecu, učesnike škole sporta će biti obezbijeđen prevoz od škola do zimskih terena i nazad, uz pratnju voditelja.

Uslovi za kandidate:

·         Visoka stručna sprema (Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta);

·         Psihička, fizička i zdravstvena sposobnost za rad sa djecom;

·         Spremnost i visok stepen motivacije za rad (sa djecom, individualno i u grupi, te djecom sa                    teškoćama u razvoju);

·         Radno iskustvo na sličnim poslovima (minimalno 3 godine - iskustva u sportskim zimskim disciplinama: alpsko skijanje, nordijsko skijanje, snowboarding, i sl.);

·         Odgovornost, tačnost i posvećenost poslu.

Potrebna dokumentacija za učešće na konkursu:

·         Pismo namjere učešća na konkursu

·         CV kandidata

·         Dokaz o stručnoj spremi

·         Dokaz o relevantnom iskustvu

·         Ljekarsko uvjerenje koje ne može biti starije od šest mjeseci (prilažu samo izabrani kandidati)

·         Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno- obrazovnom procesu

·         Pisma preporuke prijašnjih poslodavaca

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Pridružite nam se i postanite dio našeg tima i ostvarite se u ulozi voditelja zimske škole sporta u okviru projekta SPORT ART Pale!

Konkurs je otvoren od 28.11.2018. godine do 07.12.2018. godine. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti implementatoru projekta: Udruženje za pomoć i razvoj HAJDE, tel. 033 611 569, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Prijave dostaviti u zatvorenim kovertama na adresu Udruženje za pomoć i razvoj HAJDE, Derviša Numića br. 6, 71 000 Sarajevo.